Udendørs skydedøre til udestuer, terrasser og havestuer

Med en udendørs skydedør i glas har du mulighed for at forlænge den dejlige sommer mest muligt. Vi har skydedøre til terrasse og udestue i alle varianter, størrelser og farver, så der er god mulighed for at finde det rette match til dine behov.

Find den rette udendørs skydedør i glas hos Vikanda

Går du med tanker om at dække terrassen ind og lave den om til en havestue, så kan du her hos Vikanda vælge mellem mange forskellige løsninger. Vi har mange års erfaring med salg af skydedøre til både udestuer og overdækkede terrasser, og du får således mulighed for at trække på vores viden og erfaring, så du kan finde den løsning, der på bedste vis opfylder dine behov og ønsker. For at dette lykkes tilbyder vi også at stå for opmålingen og monteringen af din glas skydedør til terrassen eller udestuen.

Skydedøre i glas af høj kvalitet

Hos Vikanda garanterer vi skydedøre i høj kvalitet til fornuftige priser, hvor produktionen løbende er kontrolleret af blandt andet den uvildige CE-mærkning. Det er med til at sikre, at både materialer og forarbejdning er i top, så skydedørene holder sig flotte og funktionelle i mange år frem.

Vores produkter leveres i ALLE varianter, størrelser og farver, og hos os får du ALTID gratis opmåling og personlig rådgivning.

Sammensæt skydedøre efter behov med 2,3, 4, 6 og 8 fag

Kast et blik på vores eksempler på skydedøre, og find den, der passer til dine ønsker.

Få leveret skydedøre i ALLE farver

Der findes ikke den farve, som vores skydedøre ikke kan leveres i. Standardfarverne er hvid, antracitgrå og anodiseret aluminium, men med vores skydedøre kan du sætte kulør på hverdagen.

Skydedøre fra Vikanda til ethvert behov

Sun Slide 1

Denne skydedør bruges der, hvor man ønsker at få læ for vinden, så man kan bruge sin overdækkede terrasse meget mere i løbet af sommerhalvåret. 

Sun Slide 1 er udstyret med justerbare og letløbende nylonhjul med stålleje. Denne model leveres med 1-lags 5 mm hærdet glas eller termorude.

Udover standardfarverne kan Sun slide 1 leveres i alle RAL-farver efter ønske mod et mindre tillæg.

Leveres forberedt med monteret tætningsbånd og skruer til nem montering på byggeplads.

Naturligvis altid efter mål.

Sun Slide 2

Skydedøren her er en kraftigere udgave i Sun Slide serien. I moderne byggerier er frihøjden i de overdækkede områder ofte over 220 cm, det er her Sun Slide 2 skal bruges. Systemet leveres med 1-lags 5 mm hærdet glas og samme udstyr og farver som Sun Slide 1.

CP45

Dette skydedørssystem er til den krævende opgave og den kræsne forbruger. CP-45 er en kraftigere udgave af skydedøre, som kan leveres i meget store størrelser helt op til 3 m. højde. Som standard er CP-45 med termoglas, hvor de kraftige og justerbare kuglelejehjul kører på en rustfri stålskinne, som er integreret i bundskinnen.

  • Kan leveres med cylinderlås.
  • Leveres samlet for hurtig montering på byggeplads.
  • Naturligvis altid efter mål.
  • Leveres i alle farver.

CP-50

Denne model er en isoleret skydedør til udendørs brug. Den har termisk delte profiler, som sammen med lavenergiruder sørger for at uderummet kan bruges hvornår du vil, året rundt. På CP-50 kører de kraftige og justerbare kuglelejehjul på en rustfri stålskinne, som er integreret i bundskinnen.

  • Leveres samlet for hurtig montering på byggeplads.
  • Naturligvis altid efter mål.
  • Leveres i alle farver.

Eksempler på Skydedøre

Gør brug af Vikanda når terrassen skal dækkes ind

Hos Vikanda kan du vælge mellem flere forskellige løsninger til når terrassen skal dækkes ind og den bliver til din nye have- eller udestue. Vores udvalg består af både økonomisk attraktive skydedørsløsninger og standardløsninger samt produkter til den kræsne forbruger.

Når du har besluttet dig for den rigtige løsning kan du vælge enten at få elementerne leveret og selv stå for monteringen, eller overlade opgaven til os. Vi står hellere end gerne for hele opgaven, og dermed også for monteringen af dine nye skydedøre.

Skydedøre fra Vikanda til din havestue

Vikanda leverer skydedøre til terrasser på mål, og hos os er du garanteret høj kvalitet. Med vores skydedøre kan du nemlig forlænge hyggen på terrassen til store dele af året, og du vil kunne nyde din terrasse på en måde du aldrig har prøvet før.

Med skydedøre fra Vikanda får du effektiv udnyttelse af pladsen. Skydedørene åbner langs med siden frem for indad eller udad og optager derfor ikke unødig plads. Samtidig får du nem og ubesværet adgang fra dit hus og til din havestue.

Med skydedøre kombinerer du en lukket udestue og en åben overdækket terrasse under samme tag. Med glasskydedøre får du samme udefølelse og udsigt – bare bag glas. Samtidig vil skydedørene være med til at forlænge udesæsonen med måneder, både i det tidlige forår og i det sene efterår.

Hvilken skydedør skal jeg vælge?

Når du på udkig efter en skydedør til din bolig er det vigtigt, at du vælger ud fra dine behov. Her skal du vurdere, hvor stor skydedøren skal være, hvor mange fag den skal have, hvad den skal kunne og ikke mindst, hvilke materialer og farve den skal være i. Hos Vikanda hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette glas skydedør til din terrasse eller udestue. Vi har mange års ekspertise på området, og vi deler hellere end gerne ud af vores viden på området. 

Hvad koster nye skydedøre?

Prisen på nye skydedøre afhænger af hvilken type skydedøren er, den ønskede farve samt hvor stor den skal være. Hos Vikanda kan du bestille en gratis opmåling, hvor vi yder personlig rådgivning og kommer med en uforpligtende pris på din løsning af skydedøre.

Når terrassen dækkes ind

Når terrassen skal dækkes ind og blive til den nye havestue/udestue kan du vælge mellem flere slags løsninger. Vi har økonomisk attraktive skydedørsløsninger, standard løsninger og produkter til den kræsne forbruger.

Når du har valgt de rette skydedøre til din havestue/terrasse, kan du vælge blot at få elementerne leveret og selv stå for montering. Bemærk dog, at Vikanda også gerne står for hele opgaven og dermed også montering.

Skydedøre med Glas i 1 lag, 2-lag termoglas, 2-lag lavenergi og 3-lags super lavenergi. Rammerne er i aluminium, kræver minimal vedligeholdelse og har meget lang levetid

Skydedøre

Skydedøre i glas til din havestue

Vi står for opmålingen og giver gode råd når du skal have skydedøre til havestuen – ja, vi står også gerne for montering.

Træk på vores viden og erfaring så I kan træffe den helt rigtige beslutning, der opfylder jeres behov og ønsker.

Vi garanterer for skydedøre i høj kvalitet til fornuftige priser. Produktionen er løbende kontrolleret af bl.a. den uvildige CE-mærkning, som sikrer, at både materialer og forarbejdning er i top, så produkterne holder sig flotte og funktionelle i mange år.

Vikanda leverer terrasse skydedøre på mål og du får du garanteret kvalitet + forlænget terrasse hyggen til store dele af året. Vi kommer og måler op til dine skydedøre, så du snart kan komme til at nyde din terrasse på en måde du aldrig har prøvet før.

Hos Vikanda kalder vi skydedøre for Vikanda Slide, da vi synes de at det er de bedste skydedøre på markedet, og det vil vi jo meget gerne ligge navn til, så alle ved hvem der laver de bedste skydedøre.

Vikanda Slide skydedøren er lavet af robust aluminium, så det kan stå mod alt slags vind og vejr, mens i nyder varmen på terrassen

Anbefalet vedligeholdelse af Skydedøre

For alle skydedøre gælder det, at de mindst en gang årligt bør ”serviceres” i form af rengøring omkring beslag og smøring med egnet olie ved de gående dele.

Det er også en god idé at behandle gummilisterne med silikone eller voks en gang om året. Specielt den nederste gummiliste ind mod glasset er meget udsat for udtørring af solen ultraviolette stråler – dette kan undgås med nævnte behandling.

Lang sommer til Syd- og Sønderjylland.

Fra Esbjerg i vest til kolding i øst, men også i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder kan Vikanda’s kunder GRATIS og uforpligtende gøre brug af personlig vejledning, opmåling og service – har du behov for inspiration, eller gode råd til den løsning der passer bedst til dit projekt, så klik på KONTAKT, så tales vi ved

Jens Thams

Specialist i vinduer, døre og skydedørsløsninger

Rådgivning opmåling pg projektering af løsninger til bolig, byggeri og entrepriser.

Specialist i vinduer, døre og skydedørsløsninger. Mere end 30 år har været beskæftiget indenfor salg af vinduer, døre og udestuer.

Læs om Vikanda her