Forlæng din sommer med udendørs skydedøre. Når terrassen skal dækkes ind og blive til den nye havestue kan du vælge mellem flere slags løsninger.
Vikanda har et stort udvalg i Økonomiske løsninger, Standard løsninger og Løsninger til den kræsne forbruger.

Vi står gerne for opmålingen og giver gode råd. Træk på vores viden og erfaring så I kan træffe den helt rigtige beslutning, der opfylder jeres behov og ønsker. Ja, vi står også gerne for montering.

Vi garanterer for skydedøre i høj kvalitet til fornuftige priser. Produktionen er løbende kontrolleret af bl.a. den uvildige CE-mærkning, som sikrer, at både materialer og forarbejdning er i top, så produkterne holder sig flotte og funktionelle i mange år.

Vores produkter leveres i ALLE varianter, størrelser og farver som matcher dine ønsker og behov.

ALTID GRATIS opmåling og personlig rådgivning

Skydedøre med 2,3 og 4 og fag sammensættes efter behov

Skydedøre leveres i ALLE farver

Standard farverne er hvid og anodiseret aluminium. Disse produkter kører på rustfrie og justerbare stål-hjul i bunden.

Sun Slide 1

Den bruges hvor man ønsker at få læ for vinden så man kan bruge sin overdækkede terrasse meget mere i løbet af hele sommerhalvåret. Sun Slide 1 er med 1 lags 6 mm glas og i standard farve hvid.

Den leveres mod et mindre tillæg i alle Ral farver. Den laves altid efter mål så man undgår at ”lappe” med plader for at udfylde murhullet.

Skydedørene er udstyret med justerbare og letløbende nylon hjul med stålleje. Dørene leveres med integreret lås i rammer, med og uden aflåsning / betjening ude fra.

Karmene leveres forberedt med monteret tætningsbånd og skruer til nem montering på byggeplads. Udover normal rengøring kræver skydedører ingen væsentlig vedligeholdelse.

CP45

Skydedørssystemet til den krævende opgave – og kræsne forbruger. CP-45 er en kraftigere udgave af skydedøre, som kan leveres i meget store størrelser helt op til 3 m. højde.

CP-45 er som standard med termoglas. De kraftige og justerbare kuglelejehjul kører på en i bundskinnen integreret rustfrit stål skinne.

  • Kan leveres med cylinderlås.
  • Leveres samlet for hurtig montering på byggeplads.
  • Naturligvis altid efter mål.
  • Leveres i alle farver.

CP-50

Isoleret skydedør til udendørs brug . har termisk delte profiler, som sammen med lavenergiruder sørger for at uderummet kan bruges hvornår man vil – året rundt. De kraftige og justerbare kuglelejehjul kører på en i bundskinnen integreret rustfri stål skinne. Kan leveres med cylinderlås.

  • Leveres samlet for hurtig montering på byggeplads
  • Naturligvis altid efter mål.
  • Leveres i alle farver.

Eksempler på Skydedøre

Når terrassen dækkes ind

Når terrassen skal dækkes ind og blive til den nye havestue/udestue kan du vælge mellem flere slags løsninger. Vi har økonomisk attraktive skydedørsløsninger, standard løsninger og produkter til den kræsne forbruger.

Når du har besluttet dig for den rigtige løsning til din havestue/terrasse kan du vælge, blot at få elementerne leveret og selv stå for montering. Bemærk dog, at Vikanda står gerne for hele opgaven og dermed også montering.

Skydedøre med Glas i 1 lag, 2-lag termoglas, 2-lag lavenergi og 3-lags super lavenergi. Rammerne er i aluminium, kræver minimal vedligeholdelse og har meget lang levetid

Skydedøre

Skydedøre til din havestue

Vi står for opmålingen og giver gode råd når du skal have skydedøre til havestuen – ja, vi står også gerne for montering.

Træk på vores viden og erfaring så I kan træffe den helt rigtige beslutning, der opfylder jeres behov og ønsker.

Vi garanterer for skydedøre i høj kvalitet til fornuftige priser. Produktionen er løbende kontrolleret af bl.a. den uvildige CE-mærkning, som sikrer, at både materialer og forarbejdning er i top, så produkterne holder sig flotte og funktionelle i mange år.

Vikanda leverer terrasse skydedøre på mål og du får du garanteret kvalitet + forlænget terrasse hyggen til store dele af året. Vi kommer og måler op til dine skydedøre, så du snart kan komme til at nyde din terrasse på en måde du aldrig har prøvet før.

Hos Vikanda kalder vi skydedøre for Vikanda Slide, da vi synes de at det er de bedste skydedøre på markedet, og det vil vi jo meget gerne ligge navn til, så alle ved hvem der laver de bedste skydedøre.

Vikanda Slide skydedøren er lavet af robust aluminium, så det kan stå mod alt slags vind og vejr, mens i nyder varmen på terrassen

Anbefalet vedligeholdelse af Skydedøre

For alle skydedøre gælder det, at de mindst en gang årligt bør ”serviceres” i form af rengøring omkring beslag og smøring med egnet olie ved de gående dele.

Det er også en god idé at behandle gummilisterne med silikone eller voks en gang om året. Specielt den nederste gummiliste ind mod glasset er meget udsat for udtørring af solen ultraviolette stråler – dette kan undgås med nævnte behandling.

Lang sommer til Syd- og Sønderjylland.

Fra Esbjerg i vest til kolding i øst, men også i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder kan Vikanda’s kunder GRATIS og uforpligtende gøre brug af personlig vejledning, opmåling og service – har du behov for inspiration, eller gode råd til den løsning der passer bedst til dit projekt, så klik på KONTAKT, så tales vi ved

Jens Thams

Specialist i vinduer, døre og skydedørsløsninger

Rådgivning opmåling pg projektering af løsninger til bolig, byggeri og entrepriser.

Specialist i vinduer, døre og skydedørsløsninger. Mere end 30 år har været beskæftiget indenfor salg af vinduer, døre og udestuer.

Læs om Vikanda her