Nye udvendige døre

Hos Vikanda leverer vi nye udvendige døre i træ, træ/alu og plast til både det moderne hus, den klassiske bolig, men også den bevaringsværdige ejendom eller fredede bygninger.

Vi er leveringsdygtige i alle typer af nye døre i plast, træ og alu/plast med lige præcis det udseende, den isoleringsevne og de funktioner, du måtte ønske.

Når du bestiller nye udvendige døre hos os, så bliver de leveret færdigbehandlede og er tilpasset de krav og ønsker, der måtte være fra både dig som kunde såvel som arkitekter, bygherrer og eventuelle fredningsmyndigheder.

Udvendige døre efter mål

Alle vores udvendige døre produceres efter mål og i de farver, du måtte ønske.

Holdbarheden på dine nye døre vil være lang, da vi udelukkende bruger kærnetræ med høj vægt, som sikrer, at træet ikke arbejder unødigt. Dette er kombineret med en særligt god overfladebehandling med grundmaling og topmaling på de kraftige ramme og karmprofiler. Det danske klima er hårdt ved dine udvendige døre, men fra Vikanda får du udvendige døre på mål, der kan modstå både sol, vind og regn.

Ved at udskifte de udvendige døre kan du forny udtrykket på din bolig, ligesom du kan nyde godt af en forbedret isoleringsevne. Husk, at vi også hellere end gerne hjælper med opmåling og montering af dine nye skydedøre til terrassen eller vinduer.

Holdbarheden på Vikandas døre er lang, da vi kun bruger kærnetræ med høj vægt, som sikrer at træet ikke arbejder unødigt, kombineret med den ekstra gode overfladebehandling med 2 gange grundmaling og topmaling, på de kraftige ramme og karmprofiler.

Nye vinduer og døre til bevaringsværdigt hus