Vinduer med sprosser

Sprossede vinduer er vinduer, hvor gennemgående linjer, kaldet for sprosser, er brugt til at opdele vinduet i et antal mindre felter. Disse typer af vinduer er og har altid været et populært valg, og det er bestemt til at forstå. De klassiske vinduer har et traditionelt design, som er stilsikkert og passer til enhver bolig, hvor de vil tilføre et charmerende udtryk.

Tilføj karakter til din bolig med sprossevinduer

Med sprossede vinduer er deres flotte udtryk ikke til at komme udenom. Vinduerne emmer af en helt bestemt stemning, og med dem vil du kunne tilføje karakter til din bolig. Hvis boligen har en række år på bagen hjælper de med at bevare den klassiske fornemmelse, mens de i nybyggerier kan være med til at tilføre den ekstra charme og det hjemlige udtryk. Uanset hvor de placeres, er vinduer med sprosser med garanti smukke løsninger, der vil give karakter til enhver husfacade.

Et sprosset vindue, der altid går af mode

Da vinduer med sprosser først kom frem, blev sprosserne brugt til at opdele vinduet i flere separate ruder. I dag er de blevet gentænkt, og flere varianter kommer i stedet med pålimede sprosser, der netop ikke bryder glasset. Sprosserne sidder i stedet for ovenpå ét glasfelt fremfor flere, og det gør, at de er energivenlige løsninger.