Skydedøre til havestue

Skydedøre med lavenergiruder monteret i overdæknings åbne gavl, ved Ribe. Skydedørene, type Sun Slide CP50, er isolerede aluminiumsprofiler med lavenergiruder.

Skydedørene laves på mål, profilerne pulverlakeres i ønsket farve, og er monteret med lavenergiruder. Skydedørssystemet her er med 6 rammer på 3 spor, med åbning i midten, uden stolpe i midten.

Det giver en god og naturlig trafik når skydedørens åbning placeres i midten. Skydedørene står på hjul som kører på bundskinnens rustfri stål profil der er monteret ned i den malede bundkarmprofil.

Med hele vægten på bundskinnen, er der ingen krav til overlæggerens bæreevne, og skydedøre kan dermed monteres stort set alle steder.

På samme måde som skydedøren, er det faste overparti lavet på mål i pulverlakeret og isoleret aluminiumsprofiler, med lavenergiruder. Gavlvinduet med sin højre placering giver masser af lys langt ind i udestuen – her er altid lyst når der er dagslys.

Inden Hr. og fru Petersen fik monteret skydedør i overdækningens gavl, brugte de sjældent rummet, fordi der næsten altid var for koldt og for blæsende. Fra de i efteråret 2016 har fået skydedørene monteret, opholder de sig stort set dagligt derude.

Det gælder hele året, selv juleaften fejres sammen med børn og børnebørn i udestuen. ”Her er altid lys og luft på en anden måde end inde i huset” siger Mathias, som har frit udsyn til deres smukke og velplejede have gennem skydedørene uanset om de er åbnede eller lukkede.

Med Vikandas brede program i Sun Slide skydedøre, kan vi løse ethvert behov: uisoleret – isoleret, stort – småt, alle farver, alle størrelser, med eller uden montering, altid med vejledning og gode råd.