Nye vinduer Løgumkloster

Dreje-kip plastvinduer med 3-lags glas opgraderer villa fra 1970´erne til en helt anden energiklasse.

De hvide Rehau dreje-kip plastvinduer er forsynet med en højisolerende 3-lags rude, der med sin Ug-værdi på 0,6 isolerer 5 gange bedre end de gamle termoruder der sad i huset.

Den væsentligt bedre isoleringsevne i de nye vinduer sparer ikke kun på varmebudgettet, det giver også et væsentligt bedre indeklima.

Kuldeindstrålingen fra vinduerne er reduceret til næsten ingenting med de nye ruder med Ug-værdi på 0,6 som ved de gamle der havde en Ug-værdi på 3,0.

Ud over den store forskel på glassets isoleringsevne, er de nye plastvinduer med deres 2 tætningslister tætte, i modsætning til de gamle udtjente trævinduer fra husets oprindelse.

Nu kan man sætte sig hvor man vil i huset, uden at føle kulde/træk fra vinduer, og temperaturen er den samme uanset hvor i rummet man befinder sig.

I tilgift har Mathias i foråret 2018 fået vinduer der aldrig skal males, eneste vedligeholdelse er rengøring efter behov og temperament samt lidt smøring af beslag (som på alle andre vinduestyper) en gang om året.

Dreje-kip vinduerne her er med 70 mm karmdybde, og er fra fabrikken forsynet med en u-profil på indvendig side af karmen, som sikrer en nem, tæt og flot montering af lysningsplade og vinduesbænk. Plast dreje-kip vinduer findes også med 120 mm karmdybde, som bruges hvor man vil bevare den bestående indvendige tapetseret lysning og vinduesbænk.

Dreje-kip vinduer åbner indad: dreje for kraftig udluftning og rengøring af udvendig side indefra, og kippe ind foroven for behagelig ventilation. Dreje-kip vinduer er med deres mange lukkepunkter meget svære at bryde op, hvilket ofte også er et argument for at vælge netop plastvinduer med dreje-kip.