Nye vinduer Bredebro

Bondehusvinduer i plast monteret i gammelt stuehus i forbindelse med en totalrenovering i foråret 2018. Vinduernes inddeling og udseende er som da huset blev bygget: Dannebrogsvinduer i stueplan og bondehusvinduer på loftet, alle med buet overkarm.

Plastvinduerne der her er anvendt er af typen Nordic design Plus som har samme dimensioner og udseende som gammeldags trævinduer: rammen har kitfals udvendig og almueprofil indvendig.

Det samme gælder sprosserne: kitfals udvendig og almueprofil indvendig. Designet på disse plast bondehusvinduer er lykkedes så godt at de som oftest bliver forvekslet med trævinduer.

Det var netop det at der ved Nordic Design Plus Plastbondehusvinduer er tænkt alle detaljer ind, der fik Carina og Palle til at vælge Dannebrogsvinduer og sprossevinduer i Nordic Design Plus. Her får de ud over det helt rigtige udseende, høj isoleringsevne også sprossevinduer der aldrig skal males.

Fodgængere og andre forbipasserende ser at huset har fået nye Dannebrogsvinduer og Bondehusvinduer som passer perfekt til huset, ingen kan se at sprossevinduerne er lavet af plast. En vedligeholdelses fri løsning som bevarer husets udtryk, og giver frie hænder til mange andre gøremål end malerarbejde.

Nordic Design Plus plastvinduer leveres også i de mere nutidige og enkle udgaver til den mere almindelige villa og parcelhus hvor man som oftest anvender topstyrede vinduer i stueplan og topvende vinduer på 1. sal.

Uanset om det er topstyrede, topvende eller sidehængt vinduer, er resultatet det samme: Nordic Design Plus plastvinduer ligner til forveksling trævinduer – de skal bare aldrig males. Nordic

Design plus er også sammenlignelig med trævinduer når vi taler om energi: med 2-lags glas er vinduet klasse B og med 3-lags rude Klasse A

Nye vinduer i Bredebro - eksempel