Nye foldedøre til hus i Løgumkloster

Foldedørenes karm og rammer er af isolerede og pulverlakerede aluminiumsprofiler. Glasset er 3-lags superlavenergi med markedets bedste isoleringsevne.

Foldedørens opbygning af isoleret aluminiumsprofiler og 3-lags superlavenergiruder sikrer facadepartiet en god isoleringsevne, og som kunden udtrykker det: ”man mærker overhovedet ingen kulde fra de store glaspartier, selv om det er streng vinter”.

Den store styrke i aluminium, gør at rammeprofilernes dimensioner er ret små, og dermed er glasset i maksimal størrelse, og sikrer et let og elegant udseende, masser af lys ind i huset og maksimal udsyn til den dejlige ugenerte have.

Familien nyder at de hver dag kan følge med i – og føle sig som en del af – livet i haven, året rundt. Når vejrguderne tillader det, åbner de delvist eller helt op for foldedørene og får ”haven ind i stuen” – eller i hvert fald lyden, duften og den friske luft fra haven – ind i stuen.

Stuen, terrassen og haven bliver til ét stort leverum på de dejlige sommerdage, og efterhånden som mørket falder på og temperaturen daler, lukker man foldedørene og nyder dagens sidste stunder på den varme side af glasset.

Foldedøre i aluminium er den optimale løsning, når man vil have mulighed for store åbninger, maksimalt lysindfald og ugenert udsyn uden at gå på kompromis med isoleringsevne, holdbarhed og funktion.

Foldedørene leveres i alle farver efter ønske, skal aldrig males og kræver ingen anden vedligeholdelse end almindelig rengøring og smøring af beslag.