Vinduer og skydedøre til nybyggeri Løgumkloster

Nybyggeri med vinduer i plast

Plastvinduerne har 3-lags superlavenergiruder. Plastprofilerne – karm og ramme profiler – har 7 kamre og hele 3 tætningslister. Sammenlagt giver det et vindue med den på markedet bedste isoleringsevne.

Udover at vinduerne har et meget lavt energiforbrug, er de også vedligeholdelsesfrie, i mange år. Her skal man kun nyde det dejlige indeklima som sådanne højisolerende plastvinduer giver, aldrig tænke på at de skal males.

Vinduerne er dreje-kip vinduer. Kip: vinduerne kan kippe ind foroven for behagelig ventilation. Dreje: åbne indad som en dør, for ”seriøs” udluftning. Dreje-kip vinduer kan, via de er sidehængt og åbner indad, rengøres på udvendig side, indefra. Det er selvsagt en stor fordel i etagebyggeri. Men bestemt også en fordel her, man undgår at skal træde rundt i blomsterbedene når vinduerne skal vaskes.

Udestue med skydedøre i hvidlakeret aluminium

De slanke aluminiumsprofiler med 6 mm glas, giver et næsten uhindret blik ud over den dejlige have, uanset om dørene er lukkede, eller åbne.

Udestuen er her placeret mod syd, hvilket gør at den varmes op af solens stråler, også om vinteren. På en vinterdag med sol og måske temperatur på 2-4 graders frost, bliver udestuen nemt 25 grader varm om eftermiddagen. Det er ikke så dårligt at sidde ”i haven” og få en kop eftermiddagskaffe en februardag og mærke solens stråler varme på både krop og sjæl.

En sådan udestue bliver naturligvis meget varm når det er ”rigtig sommer”. Her er det en stor fordel med skydedøre. Skydedørene kan åbnes helt eller delvist, så man altid kan få den luft/nedkøling man har brug for. Åbner man helt for skydedørene, forvandler man udestuen til en overdækket terrasse, så uanset hvor varmt det er, kan man opholde sig på sin yndlingsplads i haven.