Forsatsvinduer

Forsatsvinduer er kendetegnet ved at være vinduer, der monteres på indersiden af det eksisterende vindue. På den måde kan du bevare charmen ved de smukke og gamle vinduer i boligen, mens forsatsvinduerne hjælper med at holde varmen inde og støjen ude. Forsatsvinduer er derfor en særligt god løsning til dig, der ikke ønsker at skille dig af med dine eksisterende vinduer, men som blot har brug for en optimering.

Gør lydisoleringen bedre med montering af forsatsvinduer

Med forsatsvinduer kan du opnå bedre lydisolering, da det monteres indvendigt i dit eksisterende vindue. Oftest er forsatsvinduerne brugt i bevaringsværdige huse for at huset udefra beholder sin originale charme, mens det stadig er dejlig varmt indenfor. Dog behøver dit hus ikke at være fredet, for at du kan gøre brug af forsatsvinduer. Vi tilbyder nemlig montering af forsatsvinduer til alle huse, der trænger til isolering for både lyd, vind og varme.

Fordelene ved forsatsvinduer er mange

Da forsatsvinduer oftest bruges steder, hvor de eksisterende vinduer er udsmykning mere end god kvalitet, kan de være med til at dæmpe støjniveauet i din bolig markant. Herudover kan de tilpasses med forskellige typer af glas, så du kan få reduceret varmetabet. Vælg derfor lydisolerende forsatsvinduer, hvis du ønsker at forbedre dit indeklima med en løsning, der har noget billigere priser, end hvad det ville koste at udskifte alle vinduerne med nye.

Gratis opmåling med professionel og personlig rådgivning

Hos Vikanda tilbyder vi gratis opmåling, så du kan være sikker på, at du får en løsning med forsatsvinduer, der er tilpasset 100% til dine ønsker og behov.