Dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinduer deles traditionelt op i 4 fag, således at sprosserne mellem dem netop danner et kors som i Dannebrog. Vinduerne med det klassiske design, giver et charmerende udtryk, som kan tilføre karakter til ethvert hjem. 

Fuldend din bolig med dannebrogsvinduer

De karakteristiske dannebrogsvinduer, også kaldet flagvinduer, er sidehængte og åbnes udad. Her hos Vikanda leveres de både med gammeldags anverfere og stormkroge såvel som med kantstanglås med paskvilgreb og grebsbremse. På den måde kan du tilføre din bolig et traditionelt og ikke mindst tidløst udseende med tilpassede dannebrogsvinduer.

Dannebrogsvinduer, der opfylder dine behov

Det viste dannebrogsvindue er uden sprosser. Sprosser kan tilvælges, hvis man ønsker at dele de enkelte ruder ind i mindre felter. Dette er en mulighed, hvis du stadig ønsker et dannebrogsvindue, hvor de gode kvaliteter ved vinduet er bibeholdt. Også her er det muligt at vælge mellem flere forskellige størrelser både på standardmål og specialmål. Hos Vikanda kan du derfor finde et passende dannebrogsvindue, alt efter hvilket udtryk du ønsker.

Gratis opmåling med professionel og personlig rådgivning

For at dannebrogsvinduerne passer præcis til din bolig, er det vigtigt, at de har de helt rigtige mål. Hos Vikanda tilbyder vi derfor gratis opmåling, så du kan være sikker på, at du får en løsning med dannebrogsvinduer, der er tilpasset dit hjem til punkt og prikke.

Dannebrogsvindue