Om Vikanda

Produkter.

Vikanda forhandler vinduer og døre i træ, træ/alu og plast til både det moderne, det klassiske, det bevaringsværdige samt til fredede bygninger – med andre ord: Vinduer og døre til nyt såvel som gammelt.

Til det traditionelle og moderne byggeri kan vi levere alle typer vinduer og døre i plast, træ og træ/alu med udseende, isoleringsevne og funktioner, som man måtte ønske.

Til bevaringsværdige og fredede ejendomme, er vi leveringsdygtige i såvel døre som vinduer, naturligvis kun i træ. Produkterne leveres færdigbehandlede og er tilpasset netop de krav og ønsker, der måtte være fra såvel arkitekt som bygherre og evt. fredningsmyndigheder.

Alle produkter produceres efter mål og i ønskede farver.

Ud over de traditionelle produkter, har vi specialiseret os i vinduer med koblede rammer, forsatsvinduer og skydedøre til udestuer og overdækkede terrasser.

Vinduer med koblede rammer anvendes til fredede og bevaringsværdige huse samt til nybyggeri, hvor udseendet med kittede ruder er ønsket. Med vinduer med koblede rammer – eller i daglig tale koblede vinduer – opnår man både det ønskede udseende og en meget høj isoleringsevne.

Forsatsvinduer anvendes fortrinsvis i bygninger, hvor de bestående vinduer er intakte, men med kun 1 lag glas og dermed isoleringsmæssigt ude af trit. Ved at montere et forsatsvindue på indvendig side af det bestående vindue, opnår man en bedre samlet isolering end ved at montere nye, højisolerede vinduer. Opsætning af forsatsvinduer er tilmed langt hurtigere, man undgår byggerod og støv, og facaden bevarer sit udseende.

Skydedøre og foldedøre i pulverlakeret aluminium til udestuer og overdækkede terrasser. Med Classic skydedøre kan man opgradere sin overdækkede terrasse til også at være en helt eller delvis lukket udestue. En skydedør er den optimale løsning, når man vil bevare både den overdækkede terrasse og udestuen under et tag og nyde udelivet mest muligt. Med skydedøre eller foldedøre, får man maksimal udnyttelse af sit uderum. Det ene øjeblik har man en lukket udestue, som på under et minut kan ændres til en overdækket terrasse eller alt det, der er ind imellem: en side åben, en anden side lukket og den tredje side delvis lukket, alt efter de øjeblikkelige vejr- og vindforhold.

Med skydedøre og foldedøre fra Vikanda, opnår man maksimal brugsværdi og utallige timers glæde af sin udestue eller overdækkede terrasse.

 

Vikanda er stiftet og ejet af Jens Thams, som gennem mere end 30 år har været beskæftiget indenfor salg af vinduer, døre og udestuer. Vi sætter en ære i at opnå kundens tillid til os og vores produkter, helt fra allerførste kontakt og frem til levering, og vi lever af anbefalinger til naboer, familie og venner. En investering i et produkt, som skal øge livskvalitet, være konkurrencedygtigt samt holde i rigtigt mange år, skal man være glad for og tryg ved.

 

  • Vi tager ansvar: Hvis du ønsker det, kan vi stå for opmåling og give gode råd om – eller stå for – monteringen.
  • Vi rådgiver gerne: Træk på vores viden og erfaring, når det gælder valg af nye vinduer eller døre eller evt. restaurering af bestående, så I kan træffe den rigtige beslutning, der opfylder netop jeres behov og ønsker til både funktion, udseende og energibesparelse.
  • Vi garanterer: produkter i høj kvalitet til fornuftige priser.
  • Din tryghed: produktionen af alle vinduer og døre er løbende kontrolleret af bl.a. den uvildige CE-mærkning, som sikrer, at både materialer og forarbejdning er i top, så produkterne holder sig flotte og funktionelle i mange år.
  • Din sikkerhed: 5 års produktgaranti.
Kontakt
close slider