terrassedør
Tilgængelig i træ aluminium, træ & plast.

Terrassedør

 

Vi tilbyder lige den slags terrassedør du ønsker, du kan se nogle muligheder af terrassedøre i billedgalleriet her på siden, men der uendelig muligheder for at lave lige den terrassedør du ønsker.

Terrassedøre leveres efter mål og med utallige forskellige udseender, se et udpluk af vores muligheder ved at klikke HER, eller ring og definér dit ønske, så tegner og beregner vi et forslag på din nye terrassedør ganske uforpligtende.

Terrassedøren er en vigtig del af huset, og udseendet på den bør derfor tilpasses vinduerne og huset generelt. Det hjælper vi gerne med, send gerne et billede af facaden hvor døren skal monteres, så kommer vi gerne med et forslag.

Holdbarheden på Vidanas terrassedøre er lang, da vi kun bruger kærnetræ med høj vægt, som sikrer at træet ikke arbejder unødigt, kombineret med den ekstra gode overfladebehandling med 2 gange grundmaling og topmaling, på de kraftige ramme og karmprofiler.

Kontakt os gerne i kontaktformularen nedenfor, så vender vi hurtigst tilbage med et uforpligtende tilbud eller hvis du har spørgsmål omkring terrassedøre tilbyder vi også vores professionel hjælp.

Kontakt
close slider