SKYDEDØRE UDENDØRS

Skydedøre til overdækket terrasse
Skydedøre til udestue
Skydedøre til udestue og overdækket terrasse under samme tag
Skydedøre til vinterhave
Skydedøre til stue / køkken

Uanset til hvilket formål, leveres skydedørene i mål efter ønske. Skydedøre med Glas i 1 lag, 2-lag termoglas, 2-lag lavenergi og 3-lags super lavenergi. Rammerne er i aluminium, kræver minimal vedligeholdelse og har meget lang levetid
Skydedøre leveres i alle farver (standard farver: hvid og anodiseret aluminium) og kører på rustfrie og justerbare stål-hjul i bunden.

Skydedøre i pulverlakeret aluminium er garanteret kvalitet. Vikanda Sun Slide, terrasse Skydedøre leveres i forskellige typer: u-isolerede, delvis isolerede og højisolerede. Skydedøre leveres i størrelser og farver som matcher dit ønske.

Med vindafskærmning / glasafskærmning i form af skydedøre fra Vikanda, får du ikke kun mange doblet dit brug af overdækningen / terrassen, du får også bedre livskvalitet og lever længere.

Skydedøre terrasse

Det er en kendsgerning at vi mennesker har godt af lys og sol, det giver energi og livsglæde og har en direkte livsforlængende indvirkning på os. Med vindafskærmning / glasafskærmning i form af skydedøre fra Vikanda, får du ikke kun mange doblet dit brug af overdækningen / terrassen, du får også bedre livskvalitet og lever længere.

 

Den mest anvendte skydedørs type er Sun Slide 1. Den bruges hvor man ønsker at få læ for vinden så man kan bruge sin overdækkede terrasse meget mere i løbet af hele sommerhalvåret. Sun Slide 1 er med 1 lags 6 mm glas og i standard farve hvid. Den leveres mod et mindre tillæg i alle Ral farver. Den laves altid efter mål så man undgår at ”lappe” med plader for at udfylde murhullet.

Skydedørene er udstyret med justerbare og letløbende nylon hjul med stålleje. Dørene leveres med integreret lås i rammer, med og uden aflåsning / betjening ude fra.Karmene leveres forberedt med monteret tætningsbånd og skruer til nem montering på byggeplads. Udover normal rengøring kræver skydedøre ingen væsentlig vedligeholdelse.

Skydedøre til udestue
Skydedør til overdækket terrasse

skydedøre udendørs

professionel vejledning og personlig rådgivning
OPMÅLING | 3D SKITSER | MONTERING

Råd, vejledning til og hjælp til byggeansøgning? JA!

KONTAKT Jens Thams tlf  7930 6212

FÅ ET TILBUD

Sun Slide 1 Skydedør

Skydedøre til udestuer

Overdækket terrasse med skydedør

Den bruges hvor man ønsker at få læ for vinden så man kan bruge sin overdækkede terrasse meget mere i løbet af hele sommerhalvåret. Sun Slide 1 er med 1 lags 6 mm glas og i standard farve hvid. Den leveres mod et mindre tillæg i alle Ral farver. Den laves altid efter mål så man undgår at ”lappe” med plader for at udfylde murhullet.

Skydedørene er udstyret med justerbare og letløbende nylon hjul med stålleje.
Dørene leveres med integreret lås i rammer, med og uden aflåsning / betjening ude fra.
Karmene leveres forberedt med monteret tætningsbånd og skruer til nem montering på byggeplads.
Udover normal rengøring kræver skydedører ingen væsentlig vedligeholdelse.

CP45 Terrasse Skydedør

Skydedørssystemet til den krævende opgave – og kræsne forbruger.
CP-45 er en kraftigere udgave af skydedøre, som kan leveres i meget store størrelser helt op til 3 m. højde. CP-45 er som standard med termoglas. De kraftige og justerbare kuglelejehjul kører på en i bundskinnen integreret rustfrit stål skinne.

  • Kan leveres med cylinderlås.
  • Leveres samlet for hurtig montering på byggeplads.
  • Naturligvis altid efter mål.
  • Leveres i alle farver.
  • 2 rammer på 2 spor, 2800 x 1900 mm koster 12734
CP-50 Terrasse Skydedør

Isoleret skydedør til udendørs brug . har termisk delte profiler, som sammen med lavenergiruder sørger for at uderummet kan bruges hvornår man vil – året rundt. De kraftige og justerbare kuglelejehjul kører på en i bundskinnen integreret rustfri stål skinne. Kan leveres med cylinderlås.

  • Leveres samlet for hurtig montering på byggeplads
  • Naturligvis altid efter mål.
  • Leveres i alle farver.
  • 2 rammer på 2 spor, 2800 x 1900 mm koster 13723,-

Skydedøre fra Vikanda og du får du garanteret kvalitet + forlænget terrasse hyggen til store dele af året. Vi kommer og måler op til dine skydedøre, så du snart kan komme til at nyde din terrasse på en måde du aldrig har prøvet før. Hos Vikanda kalder vi skydedøre for Vikanda slide, da vi synes de at det er de bedste skydedøre på markedet, og det vil vi jo meget gerne ligge navn til, så alle ved hvem der laver de bedste skydedøre. Vikanda Slide er lavet af robust aluminium, så det kan stå mod alt slags vind og vejr, mens i nyder varmen på terrassen.

SKYDEDØRE med 5 ÅRS GARANTI

 

Skydedørsmodel
Få den bedste skydedørsløsning til dig

Hvis du ønsker det, kan vi stå for opmåling og give gode råd om – eller stå for – monteringen.

Træk på vores viden og erfaring, når det gælder valg af nye vinduer eller døre eller evt. restaurering af bestående, så I kan træffe den rigtige beslutning, der opfylder netop jeres behov og ønsker til både funktion, udseende og energibesparelse.

Vi garanterer for skydedøre i høj kvalitet til fornuftige priser. Produktionen er løbende kontrolleret af bl.a. den uvildige CE-mærkning, som sikrer, at både materialer og forarbejdning er i top, så produkterne holder sig flotte og funktionelle i mange år.

Kontakt