Facadedøre

Vi tilbyder lige den slags facadedøre du ønsker, du kan se nogle muligheder af facadedøre i billedgalleriet her på siden, men der uendelig muligheder for at lave lige den facadedør du ønsker.

Facadedøren er en vigtig del af husets ansigt udadtil, og udseendet på den bør derfor tilpasses vinduerne og huset generelt. Det hjælper vi gerne med, send et billede af facaden hvor døren skal monteres, så kommer vi gerne med et forslag.

Holdbarheden på Vidanas facadedøre er lang, da vi kun bruger kærnetræ med høj vægt, som sikrer at træet ikke arbejder unødigt, kombineret med den ekstra gode overfladebehandling med 2 gange grundmaling og topmaling, på de kraftige ramme og karmprofiler.

 

Råd og vejledning til selvbyggere? JA!
Hjælp til byggeansøgning? JA!

KONTAKT Jens Thams tlf 7930 6212

Facadedøre efter mål

Facadedøre efter mål og med utallige forskellige udseender, se et udpluk af vores muligheder ved at klikke eller ring og definér dit ønske, så tegner og beregner vi et forslag på din nye hoveddør, bagdør, bryggersdør eller gadedør ganske uforpligtende.

Kontakt os gerne i kontaktformularen nedenfor, så vender vi hurtigst tilbage med et uforpligtende tilbud eller hvis du har spørgsmål omkring facadedøre tilbyder vi også vores professionel hjælp.

Kontakt
close slider